Francuskie kształty i ta skórka. Kto piecze lepsze croissanty? Biedronka kontra droga warszawska piekarnia [TEST SMAKU]

19.03.2014 17:43
Chrupiący czy wilgotniejszy? Maślany czy zupełnie bez smaku. Jak croissanty - przysmaki francuskiej kuchni w polskim wydaniu oceniają nasi rodacy? Kupiliśmy dwa zupełnie różne rogaliki - jeden z Biedronki, drugi z dużo droższej warszawskiej piekarni. Zobacz, który croissant wygrał starcie z wymagającym polskim podniebieniem.
Komentarze (41)
Zaloguj się
  • y.y

    Oceniono 88 razy 78

    Jeżeli ktoś kupuje w piekarni, bo jest "modna" to jest po prostu debilem. Do tego testów nie trzeba;)

  • buzhidao

    Oceniono 85 razy 53

    Rewelacyjny test.

    Najważniejsze, że nie wzięli przypadkowych osób, a samych fachowców, no i do tego przeprowadzili test na wystarczająco dużej próbie. Brawo!

    Ale z drugiej strony, róbcie lepiej durne testy rogali, bo w artykułach gospodarczych jeszcze większe bzdury publikujecie.

  • hippolitkwas1

    Oceniono 50 razy 44

    Trzeba zrobić test na winach. Dopiero objawi się wycyzelowane poczucie smaku polskich kiperów.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX