Oto skuteczny sposób na usunięcie Timeline na Facebooku ze swojego komputera

Wiemy, że części z was nie podoba się wygląd nowego profilu na Facebooku. W końcu powstało jednak skuteczne narzędzie, dzięki któremu przywrócicie stary wygląd. Wystarczy zwykła wtyczka do przeglądarki.
Jak usunąć Timeline na Facebooka? Timeline Remove robi dokładnie to, co obiecuje - usuwa Wehikuł Czasu Wiemy, że części z was nie podoba się nowy wygląd profilu na Facebooku. W końcu powstało jednak skuteczne narzędzie, dzięki któremu przywrócicie stary wygląd. Wystarczy zwykła wtyczka do przeglądarki. Z różnych badań i przeprowadzonych ankiet wynika, że Timeline nie do końca trafił w gusta użytkowników Facebooka. Przedstawiciele serwisu zadecydowali, że Wehikuł Czasu trafi do wszystkich użytkowników. Postanowiono jednak stworzyć wyjątek - powstała specjalna wtyczka do przeglądarek. Timeline Remove robi dokładnie to, co obiecuje - usuwa Wehikuł Czasu z naszego profilu na Facebooku. Na razie dodatek dostępny jest wyłącznie dla przeglądarek Firefox oraz Chrome. W przyszłości ma pojawić się także wersja dla Internet Explorer i Safari.

Z różnych badań i przeprowadzonych ankiet wynika, że Timeline nie do końca trafił w gusta użytkowników Facebooka. A co najmniejpołowy z nich. Przedstawiciele Facebooka zadecydowali, że serwis wyglądać ma jednolicie, więc Wehikuł Czasu trafi do wszystkich, bez wyjątków. Wyjątek zatem postanowiono stworzyć - dla nieprzyzwyczajonych powstała specjalna wtyczka do przeglądarek.

Timeline Remove robi dokładnie to, co obiecuje - usuwa Timeline (Wehikuł Czasu) z naszego profilu na Facebooku. Dodatek dostępny jest na razie wyłącznie dla przeglądarek Firefox oraz Chrome; w przyszłości ma pojawić się także wersja dla Internet Explorera i Safari.

Przetestowaliśmy - Timeline Remove działa. Powyżej mój dotychczasowy profil z Timeline, na zdjęciu poniżej już po zainstalowaniu wtyczki - profil ze starym wyglądem.

Stary profil na Facebooku

Ważna informacja jest taka, że wtyczka "wymazuje" Timeline jedynie z naszej przeglądarki. Wszyscy znajomi w dalszym ciągu będą widzieć wasz profil w nowej postaci.