Biznes Walczy. Znana restauracja zdradza nam swój przepis. "Po wszystkim zrobimy wielką imprezę nad Wisłą"

Biznes Walczy to cykl, w którym pokazujemy jak przedsiębiorcy radzą sobie z zamrożeniem gospodarki. Przy okazji prosimy ich o to, aby zdradzali nam swój przepisy. Zobaczcie jak w nowej rzeczywistości odnajduje się znana restauracja w Warszawie.

Zamrożenie gospodarki spowodowane pandemią koronawirusa sprawia, że wiele firm musi wymyślać swoje strategie biznesowe na nowo. Jedne stają przed widmem upadłości, inne znalazły niszę na rynku. W cyklu #BiznesWalczy pokazujemy, jak polski i światowy biznes odnajduje się w nowej rzeczywistości. Jeśli chcesz się z nami skontaktować i opowiedzieć swoją historię, napisz na adres next.redakcja@agora.pl.

 - Obroty spadły do około 25 procent tego co było dotychczas - mówi Sylwia Zarembska. Restauratorka zdradza, że w takim stanie jak dziś jej biznes może funkcjonować maksymalnie 2-3 miesiące. Zobacz całą rozmowę i przepis na jedno z dań z restauracji "Paloma nad Wisłą".

Więcej o: