ikea

Więcej o:

ikea

  • IKEA odkupuje stare meble od klientów. W zamian oferuje bony

    Szwedzki koncern meblowy wystartował z długo zapowiadanym proekologicznym programem sprzedaży zużytych mebli , którego celem jest ochrona środowiska naturalnego. W ten sposób IKEA dąży również do zrównoważonego rozwoju firmy i ograniczenia emisji gazów cieplarnianych. IKEA będzie ponownie

  • IKEA nie obsługuje klientów bez maseczek

    Rząd wprowadził 27 lutego obowiązek zasłaniania ust i nosa z użyciem maseczki. Nie można do tego celu korzystać z szalików, chust i innych części odzieży, główną osłoną nie mogą być także przyłbice. Na te przepisy powołuje się IKEA, która już wcześniej podchodziła rygorystycznie do kwestii

  • IKEA wycofuje hot dogi? Sieć wyjaśnia, czemu danie zniknęło z oferty

    Od jakiegoś czasu podczas zakupów w IKEA nie można zamówić kultowego już hot doga. Dostępne są za to inne dania na wynos, zarówno restauracyjne, jak i barowe. Zamiast hot doga można więc zamówić bułkę z kiełbasą czy burgera. Wiele osób nie wyobraża sobie jednak wizyty w IKEA bez zjedzenia hot doga

  • Po 70 latach IKEA rezygnuje z wydawania katalogu. Powodem pandemia

    Po raz pierwszy katalog z meblami i innymi elementami wyposażenia wnętrz został opublikowany w 1951 roku. Początkowo jego dystrybucja ograniczała się tylko na Szwecję, jednak z biegiem czasu zaczęto je także wydawać w innych krajach, a ostatecznie, od 2000 również w wersji cyfrowej. IKEA kończy

  • Dubaj. Ikea wprowadza możliwość płacenia... czasem

    "Czas to pieniądz" to jeden z najbardziej popularnych związków frazeologicznych w języku polskim. Ikea zdecydowała się potraktować powiedzenie bardzo dosłownie i dla klientów w Dubaju wprowadziła możliwość płacenia walutą "czasową". Pomysł może się okazać prawdziwą rewolucją

  • Wegański przewrót w menu IKEA. Do 2025 r. połowa dań będzie roślinna

    IKEA  - będąca jednym z największych dostawców żywności na świecie (w 2019 r. restauracje firmy obsłużyły 680 mln klientów) - postanowiła wprowadzić zmiany, by więcej osób mogło otrzymać dostęp do zdrowego jedzenia. Szwedzi mają nadzieję, że dodając do swojego menu więcej "pożywnych