Polska branża gastronomiczna
-
Ceny w restauracjach i barach. Restaurator komentuje "paragony grozy". " Nie stać cię, to nie chodź"
"Paragon grozy" z horrendalnie wysokimi cenami to od lat kwestia, która wywołuje burzliwe dyskusje. Gdy nadchodzą wakacje, w wielu restauracjach i barach cen...
-
Branża gastronomiczna zaskarży państwo. "To będzie największy pozew w powojennej Polsce"
- Zamierzamy do końca marca zebrać około tysiąca przedsiębiorców. Pod względem liczby będzie to największy pozew w powojennej Polsce - zapowiedział na anteni...
-
Lublin. Właściciel restauracji sprzedaje dom. W ten sposób chce ratować miejsca pracy
Właściciel dwóch lubelskich restauracji Jacek Abramowski zdecydował się wystawić dom na sprzedaż. Ma mu to pozwolić przetrwać kolejne miesiące zamrożenia...
-
Wyznanie kelnera: "Najgorsi klienci? Dorobkiewicze. Mają cię za kurtyzanę"
Jacy klienci są najgorsi? Dlaczego bogaci buce dostają rabat? Jak wygląda system napiwków? Tytus, doświadczony kelner, opowiada o zawodzie bez mitów i mydlen...