resturacje
-
Droższe posiłki w restauracjach. "Paragony grozy" mają wyjaśnienie. Rosną koszty - rosną ceny
Podwyżki w lokalach gastronomicznych są nieuniknione. Wbrew temu, co mogłoby się wydawać, ich przyczyną nie jest chęć szybkiego odrobienia strat przez...
-
Kiedy odmrożenie gastronomii? Wiceminister Semeniuk: Patrzymy na możliwość otwierania ogródków
Rząd rozważa umożliwienie gastronomii otwarcia ogródków restauracyjnych, poinformowała w Radiu Zet Olga Semeniuk. W rozmowie poruszono także kwestię wsparcia...
-
Biznes Walczy. Hoppiness stawia na własne dostawy. Potrzebny był samochód, Uber Eats i Wolt nie wystarczą
Hoppiness przetrwał pierwszy lockdown dzięki stałym klientom, którzy pomogli uzbierać 30 tys. zł na zrzutce. Restauracja nie chce jednak znów prosić klientów...